Ervaring ouders

Welkom op dit deel van de site. Hieronder leest u ervaringen van ouders die net als u ooit hebben gezocht naar passend hulp.  

Ouders van Joost (8 jaar)
In de zorg voor onze oudste zoon liepen we met elkaar vast. We zagen dat hij niet lekker in zijn vel zat; zowel thuis als op school wisten we niet goed hoe we hem daarin konden helpen. Joost ging met steeds meer tegenzin naar school en trok zich terug. Thuis was er juist veel strijd.

Het luchtte voor ons alleen al op om hier in Praktijk de Tuin over te kunnen praten. Joost ging met veel plezier naar Ninet toe. In de uren die hij daar doorbracht kon hij zichzelf zijn. En daardoor kwamen er ook oorzaken boven water. Ninet heeft Joost en ons daar inzicht in gegeven, maar ook bruikbare tips en adviezen gegeven.

Nu zien we met elkaar dat er verandering en ontspanning komt. We hebben, met Joost voorop, een andere weg in kunnen slaan. Er is weer ruimte en nieuwe vrolijkheid.

Ouders van Bas (9 jaar.)
We vinden Praktijk de Tuin een aanrader wanneer  je iets zelf niet meer op kunt lossen en je er met elkaar niet helemaal meer uitkomt. Ninet zet de dingen op een rijtje en weet het goed aan kinderen uit te leggen.

Ouders van Bo (12 jaar)
Voor Bo werkte de hulp erg goed. Ze is er rustig van geworden. Wij nemen mee dat het belangrijk is om duidelijkheid en erkenning te geven.

Ouders van Danique (7 jaar)
Wanneer je een probleem ervaart bij je kind ‘kijk’ het dan niet te snel aan maar ga naar Ninet! Zeer fijn om zo samen met het kind het probleem aan te pakken en het kind (en de ouders) er ook echt bij te betrekken.

Ouders van Pascal (5 jaar)
Ninet is kundig, professioneel, weet waar ze over praat, prettig in de omgang en duidelijk.

Copyright © 2020. Alle rechten voorbehouden